Unaprjeđenje funkcionalnosti i održavanje stacionarnih i prijenosnih radnih stanica za digitalno izuzimanje otisaka prstiju - EURODAC

Slika Javna%20nabava/2020/Listopad/logotip_schengen_800x600.jpg

Svrha projekta jest unaprjeđenje funkcionalnosti i održavanje sustava EURODAC radnih stanica radi povećanja efikasnosti sustava registracije državljana trećih zemalja koji nezakonito borave na teritoriju Republike Hrvatske

FOTO: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije 21. rujna 2020. godine donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta “Unaprjeđenje funkcionalnosti i održavanje stacionarnih i prijenosnih radnih stanica za digitalno izuzimanje otisaka prstiju - EURODAC” u okviru Fonda za azil, migracije i intergraciju.

Svrha projekta „Unaprjeđenje funkcionalnosti i održavanje stacionarnih i prijenosnih radnih stanica za digitalno izuzimanje otisaka prstiju - EURODAC “ jest unaprjeđenje funkcionalnosti i održavanje sustava EURODAC radnih stanica radi povećanja efikasnosti sustava registracije državljana trećih zemalja koji nezakonito borave na teritoriju Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta „ Unaprjeđenje funkcionalnosti i održavanje stacionarnih i prijenosnih radnih stanica za digitalno izuzimanje otisaka prstiju - EURODAC “, iznosi 550.000,00 eura, od čega se 90 posto ukupnih opravdanih troškova projekta sufinancira sredstvima Fonda za azil, migracije i intergraciju, a 10 posto sredstava je učešće Republike Hrvatske.

Odluku možete pročitati OVDJE. 

Pisane vijesti | Projekti