Zaplijenjeno 5 kg i 42 gr marihuane

Slika PU_I/droga%20PU.jpg

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorije i prostora na području Labina koje koristi 25-godišnjak pri čemu je pronađeno 3 kilograma i 853 grama opojne droge marihuane. Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja

 Foto: ilustracija

Temeljem operativnih saznanja da se 25-godišnjak s područja Labina  na području Labina bavi preprodajom opojne droge, policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU istarske i PP Labin  proveli su  kriminalističko istraživanje nad njim   kojim je utvrđena osnovana sumnja  da je počinio kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorije i prostora na području Labina koje koristi 25-godišnjak  pri čemu je  pronađeno 3 kilograma i 853 grama opojne droge marihuane.

Nadalje, tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja da se u šumi u blizini naselja Presika nalazi određena količina opojne droge marihuane za koju je utvrđeno da pripada njemu.
Pretragom terena pronađen je ruksak  u kojem se nalazilo u  PVC vrećici  26 paketa oblijepljena samoljepivom selotejp trakom i jedan prozirni PVC smotuljak s ukupno 1 kilogram i 189 grama droge marihuane, te jedna digitalna vaga u obliku žlice.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je  25. rujna  u 19.30 sati priveden Istražnom sucu Županijskog suda Pula, uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Stranica