Čestitka ministra unutarnjih poslova

Slika ILUSTRACIJE/ministar.jpg

Neka nam svima duh Božića bude nadahnuće u ispunjavanju ciljeva i odgovornih zadaća pred nama

Poštovane policajke i policajci,

djelatnice i djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova,

povodom nadolazećih blagdana želim vam zahvaliti na trudu i naporima koje ste uložili i tako pridonijeli uspješnosti rada našeg Ministarstva, kao važnom segmentu društva koji skrbi o sigurnosti.  I ova je godina pred sve nas stavila mnoštvo izazova i teških zadaća. Svojom odgovornošću i predanošću kojom ste pristupali vašim redovnim, ali i izvanrednim poslovima još ste jednom potvrdili da je policija jamac javnog reda i mira, prisutna u svakom kutku Lijepe naše.

Zahvaljujem Vam na entuzijazmu i želji da naš sustav učinimo još učinkovitijim. Rezultati pokazuju da smo na pravom putu. Zadovoljan sam našim postignućima te sam uvjeren da ćemo svoje zahtjevne dužnosti i u novoj godini obavljati s punom predanošću i ozbiljnošću.

Ovi dani mira i nade još snažnije potiču da se zalažemo za univerzalne ljudske vrijednosti, zajedničke svima i prijeko potrebne svakom uređenom društvu. Neka nam svima duh Božića bude nadahnuće u ispunjavanju ciljeva i odgovornih zadaća pred nama.

Svima vama, a posebice policijskim službenicama i službenicima koji su i na blagdane u službi, kao i svim građanima Republike Hrvatske, želim sretan Božić i obilje radosti i zadovoljstva u novoj 2018. godini!

Vaš ministar

dr. sc. Davor Božinović



Pisane vijesti