Čuvajte se prevaranata

Slika ILUSTRACIJE/policija01.jpg

Jučer, 10. kolovoza na području općine Voćin od strane nepoznate osobe, počinjeno je kazneno djelo prijevare, na štetu 85-godišnjeg S.B. Kriminalističkim istraživanjem od strane policijskih službenika PP Slatina, utvrđeno je da je jučer u dopodnevnim satima S.B., na kućni telefon, nazvala nepoznata ženska osoba, koja se predstavila kao djelatnica Zavoda za mirovinsko osiguranje, te mu predstavljanjem lažnih činjenica i dovodeći ga u Zabludu, rekla da će dobiti zaostatke od mirovine u novčanom iznosu od 32.000 kuna pod uvjetom da njihovoj djelatnici uplati PDV u iznosu od 5800 kuna. Nakon pristanka u njegovu kuću je ubrzo, došla mlađa ženska osoba, koja se predstavila kao djelatnica HZZMO, kojoj je u kraćem razgovoru S.B. dao novčani iznos od nekoliko tisuća kuna s kojim se nepoznata osoba udaljila iz kuće. 

Opis nepoznate ženske osobe: osoba jestarosti oko 30 godina, visina oko 160 cm, srednje tjelesne građe, crne kose, tamnije puti, odjevena u crnu majicu i hlače. 

Pozivaju se građani, koji posjeduju bilo kakve korisne informacije o nepoznatoj osobi, neka se jave u PP Slatina na broj telefona 741-639 ili na broj 192, kako bi se pronašao počinitelj ovog KD. 



Pisane vijesti