Dodjela financijskih sredstava za provedbu projekta „Jačanje kapaciteta specijalne policije u borbi protiv terorizma“

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/EU/eufondovi.jpg

Svrha projekta je jačanje operativne sposobnosti obnovom i opremanjem streljane za uvježbavanje pripadnika Specijalne policije

FOTO: ilustracija
 
Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske Unije temeljem Odluke o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Jačanje kapaciteta specijalne policije u borbi protiv terorizma“ od 6. ožujka 2019. godine u okviru Fonda za unutarnju sigurnost  - Instrument za financijsku potporu u području policijske suradnje, sprečavanja i suzbijanja kriminala i upravljanja krizama, donijela je Sporazum o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta "Jačanje kapaciteta specijalne policije u borbi protiv terorizma " od 15. ožujka 2019. godine.
 
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.131.000,00 EUR s PDV-om, od čega se 848.250,00 EUR odnosno 75% sufinancira sredstvima EU fondova.
 
Svrha ovog projekta je jačanje operativne sposobnosti obnovom i opremanjem streljane za uvježbavanje pripadnika Specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Pisane vijesti | Vanjski i europski poslovi