Dodjela financijskih sredstava za provedbu projekta „Uspostava sustava tehničke zaštite na graničnom prijelazu Svilaj“

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/EU/mup_eu_shutterstock_106006199_cr.jpg

Svrha projekta je uspostava sustava kontrole pristupa i sustava video nadzora na graničnom prijelazu Svilaj, u cilju jačanja sigurnosti nadzora cjelokupnog područja graničnog prijelaza

FOTO: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije 20. prosinca 2023. godine donijela je Odluku o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Uspostava sustava tehničke zaštite na graničnom prijelazu Svilaj“ u okviru Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike (BMVI).

Svrha projekta je uspostava sustava kontrole pristupa i sustava video nadzora na graničnom prijelazu Svilaj, u cilju jačanja sigurnosti nadzora cjelokupnog područja graničnog prijelaza.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 450.000,00 EUR s PDV-om, od čega će se 75% opravdanih troškova sufinancirati sredstvima Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike, a preostalih 25% sredstava osigurat će se iz Državnog proračuna.

Pisane vijesti | Projekti | Nabava i investicije