Dovođenje u opasnost života i imovine

Jučer, 19. srpnja oko 17,40 sati u Susedgradu, Emanuela Vidovića, u prizemlju stambene zgrade, 32-godišnjak je najvjerojatnije pokušao počiniti samoubojstvo ručnom bombom. Bombu je ubacio u poštanski sandučić na koje je prislonio tijelo, kako nije došlo do aktiviranja, istu je bacio na pod haustora, a kako ni tada nije došlo do aktiviranja, šutnuo ju je nogom van na parkiralište ispred zgrade. Nakon toga mirno se vratio u stan gdje živi. Događaj su policiji dojavili stanari zgrade.  Policijski službenici Protueksplozijskog odjela deaktivirali su bombu, a počinitelj je smješten u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.  

Jučer, 19. srpnja oko 17,40 sati u Susedgradu, Emanuela Vidovića, u prizemlju stambene zgrade, 32-godišnjak je najvjerojatnije pokušao počiniti samoubojstvo ručnom bombom. Bombu je ubacio u poštanski sandučić na koje je prislonio tijelo, kako nije došlo do aktiviranja, istu je bacio na pod haustora, a kako ni tada nije došlo do aktiviranja, šutnuo ju je nogom van na parkiralište ispred zgrade. Nakon toga mirno se vratio u stan gdje živi. Događaj su policiji dojavili stanari zgrade.

Policijski službenici Protueksplozijskog odjela deaktivirali su bombu, a počinitelj je smješten u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.



Pisane vijesti