Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policija05.bmp

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, koji je jučer oko 11 sati, u ulici Grge Novaka u Splitu, ničim izazvan, nogom udarao i oštetio retrovizor na osobnom vozilu, kojim je upravljao 63-godišnjak, kojeg je nakon toga napao odvijačem. Pokušao je napasti i 31-godišnjaka, koji ga je pokušao spriječiti u daljnjem napadu. 63-godišnjak i 31-godišnjak zadobili su lakše tjelesne ozlijede. Protiv 22-godišnjaka nadležnom Državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u pokušaj počinjenja kaznenog djela "Teška tjelesna ozljeda" i kaznenog djela "Oštećenje tuđe stvari".

 foto: ilustracija 

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, koji je jučer  oko 11 sati, u ulici Grge Novaka u Splitu, ničim izazvan, nogom udarao i oštetio retrovizor na osobnom vozilu, kojim je upravljao 63-godišnjak, kojeg je nakon toga napao odvijačem. Pokušao je napasti i 31-godišnjaka, koji ga je pokušao spriječiti u daljnjem napadu. 63-godišnjak i 31-godišnjak zadobili su lakše tjelesne ozlijede. Protiv 22-godišnjaka nadležnom Državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u pokušaj počinjenja kaznenog djela "Teška tjelesna ozljeda" i kaznenog djela "Oštećenje tuđe stvari".

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad  22-godišnjakom za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je 17.prosinca u Makarskoj najprije verbalno a potom i tjelesno napao 18-godišnjaka, koji je tom prilikom zadobio tešku ozljedu nosa. Protiv 22-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu  zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela "Teška tjelesna ozljeda".



Pisane vijesti