Glasnogovornica MUP-a Srbije posjetila MUP RH

Slika topvijesti/godina2010/studeni/suzana01.jpg

Glasnogovornica Vasiljević se upoznala sa radom Odjela, aktivnostima i novitetima, kao što je redizajnirana web stranica, MUP TV i Facebook stranica za kampanju MUP-a i UN-a „Živim život bez nasilja“. Predstavljena joj je i Strategija za odnose s medijima.  

Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije Suzana Vasiljević bila je danas u radnom posjetu Odjelu za odnose s javnošću MUP-a RH.

Glasnogovorniku MUP-a Krunoslavu Borovcu predstavila je novu Komunikacijsku strategiju Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije od 2010. do 2012 godine.  

Glasnogovornica Vasiljević se upoznala sa radom Odjela, aktivnostima i novitetima, kao što su redizajnirana web stranica te MUP TV i Facebook stranica za kampanju MUP-a i UN-a „Živim život bez nasilja“.

Predstavljena joj je i Strategija za odnose s medijima.

Dvije glasnogovorničke službe već su nekoliko puta surađivale. U lipnju ove godine 12 policijskih glasnogovornika iz Srbije sudjelovalo je na edukaciji u Valbandonu.

Na sastanku se razgovaralo i o iskustvima dviju glasnogovorničkih službi, suradnji na zajedničkim slučajevima  i budućoj suradnji i edukaciji. 

 

 

 

 

 

 

 

 



Pisane vijesti