Glavni ravnatelj policije u posjetu PU dubrovačko-neretvanskoj

Slika topvijesti/2016/prosinac/12.jpg

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević danas je u posjetu Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj gdje je održao tri radna sastanka. Sastao se s rukovodstvom Policijske uprave i načelnicima svih policijskih postaja na kojem je istaknuo prioritete, smjernice i planove

FOTO: PU dubrovačko-neretvanska

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević danas je u posjetu Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj gdje je održao tri radna sastanka. Sastao se s  rukovodstvom Policijske uprave i načelnicima svih policijskih postaja na kojem je istaknuo prioritete, smjernice i planove u budućem radu. Prvenstveni cilj je ojačati policijsku postaju i prilagoditi budući ustroj policije potrebama sredine, a što je nit vodilja predstojećoj reorganizaciji policije, istaknuo je ravnatelj. Rukovodstvo Policije uprave  govorilo je o izazovima te prijedlozima za otklanjanje postojećih problema. Glavni ravnatelj policije u svom izlaganju naglasio je da je samo dio policijskih službenika nositelj policijskih rezultata, pri čemu ne postoji sustav njihovog adekvatnog i kontinuiranog nagrađivanja. Stoga je potrebno izgraditi sustav nagrađivanja najboljih policijskih službenika i na taj način potaknuti druge da slijede njihov primjer jer se dobar primjer isplati. Također je naglasio važnost podizanja radne discipline, kvalitete rada i u konačnici zadovoljstva građana obavljenim policijskim poslom. Jedan od glavnih prioriteta u radu policije je suzbijanje korupcije na svim razinama, rekao je glavni ravnatelj policije. 

Potom je glavni ravnatelj policije održao radni sastanak sa zaslužnim i istaknutim policijskim službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  Vladom Barišićem, Ivicom Novokmetom, Ivicom Rašićem, Nikicom Lazarevićem, Markom Žigićem, Ivicom Malešom, Ninom Kraljevićem, Mihom Čanićem, Branimirom Sentićem, Mihom Šutalom, Ivanom Utovcem, Matkom Radićem, Zoranom Ćelićem i Nikom Vučkovićem. zahvalio im je na postignutim rezultatima rada i iskazao želju da će u policijskom sustavu biti što više ljudi poput njih. 

Na kraju posjeta Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj glavni ravnatelj posjetio je PP Gruda i granični prijelaz Karasovići, gdje je razgovarao s rukovodstvom PP Gruda i policijskim službenicima koji su se istaknuli u velikim zapljenama droga i spriječavanju krijumčarenja oružja i vozila. Radi se o policijskim službenicima Bruni Ljubasu, Danielu Šimičiću i Mariu Bureku te v.d. predstojniku Graničnog carinskog ureda Karasovići  Ivici Raduloviću i carinskim sluzbenicima Željku Milkoviću i Marinu Jakoboviću. Glavni ravnatelj policije zahvalio im je na radu, trudu i rezultatima koje su polučili.



Pisane vijesti