Kutina: Provaljivao u kuće za odmor

 

Policijski službenici Policijske postaje Kutina proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem s područja Kutine zbog sumnje da je počinio pet teških krađa i jednu krađu provaljivanjem u vikend kuće.


Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni od veljače 2008. do kraja srpnja 2009. godine u mjestu Ilova kod Kutine, provaljivao u vikend kuće iz kojih je odnosio razne predmete (glazbenu liniju, zračnu pušku, dalekozor, kutije s alatima, električne brusilice, bušilice, ubodnu pilu, mikser, električne prekidače, plinsku bocu, komplet halogenih sijalica s transformatorom, pvc uže, električni hoblić za drvo, dva električna cirkulara, slavinu za vodu i nekoliko sjenila za sunce).
Po nalogu Županijskog suda u Sisku u petak, 22. listopada, pretražena je njegova kuća te je tom prilikom pronađen dio ukradenih predmeta koji potječu iz ovih teških krađa i krađe.
Svi pronađeni ukradeni predmeti biti će vraćeni oštećenim vlasnicima vikend kuća, a protiv osumnjičenog 29-godišnjaka su Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini podnesene kaznene prijave.

 

 

 

 



Pisane vijesti