Molimo pomoć građana: Proneđeno mrtvo tijelo zasad nepoznatog mladića

Riječ je o osobi staroj između 20 i 25 godina, visokoj 180 cm, vitke tjelesne građe, kraće smeđe kose, klinastog lica, brade neobrijane 3-4 dana. Osoba je bila odjevena u tamnu jaknu s kapuljačom

U četvrtak, 13. siječnja 2011. godine, oko 14 sati u Rijeci, Pavlovac bb, u prostoru napuštenog hotela pronađeno je mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, izvijestila je PU primorsko-goranska. Kod navedene osobe nisu pronađeni osobni dokumenti, kao ni predmeti na temelju kojih bi se mogao utvrditi identitet osobe.

Riječ je o osobi starosti 20-25 godina, visine 180 cm, vitke tjelesne građe, kraće smeđe kose, klinastog lica, brade neobrijane 3-4 dana. Osoba je bila odjevena u tamnu jaknu s kapuljačom koja se zatvara patentom, gornji dio trenerke svijetlo plave boje s 3 vodoravne crte u visini ramena, narančastu polo majicu, traper hlače tamno plave boje i bokserice s okomitim prugama. Na nogama je imala  sive čarape i tenisice crne boje. Kod navedene osobe nalazila su se i dva ključa na privjesku u obliku morskog konjica.

Fotografiju pronađenog mrtvog tijela možete pogledati na stranicama PU primorsko-goranskeUpozoravamo vas da je fotografija uznemirujućeg sadržaja.

Policijska uprava primorsko-goranska moli građane za pomoć vezano za informacije identitetu nepoznatog leša, kao i za druge korisne informacije koje se tiču pronađenog mrtvog tijela. U slučaju posjedovanja korisnih informacija, molimo građane da nazovu policiju na broj 192.

 



Pisane vijesti