Na skijalištu Rogla održana konferencija za medije

Slika topvijesti/2014/sijecanj/zss/Naslovna.jpg

Na slovenskom skijalištu Rogla danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljena suradnja hrvatske i slovenske policije tijekom zimske turističke sezone. Dvojica hrvatskih policajca borave od 2.-11. siječnja 2017. na dva slovenska skijališta, Rogli i Kranjskoj Gori, gdje se nalazi najviše hrvatskih skijaša. Na konferenciji za medije prisustvovali su Marijan Jozić iz Zapovjedništva interventne jedinice policije te Boris Verdnik iz Sektora uniformirane policije Celje te Tomislav Omejec vođa sektora u Upravi uniformirane policije.

Na slovenskom  skijalištu Rogla danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljena suradnja hrvatske i slovenske policije tijekom zimske turističke sezone. Dvojica hrvatskih policajca borave od 2.-11. siječnja 2017. na dva slovenska skijališta, Rogli i Kranjskoj Gori, gdje se nalazi najviše hrvatskih skijaša. Na konferenciji za medije prisustvovao je Marijan Jozić, zapovjednik Zapovjedništva interventne policije te Boris Verdnik iz Sektora uniformirane policije Celje te Tomislav Omejec vođa sektora u Upravi uniformirane policije.  

Zapovjednik Jozić rekao je da će hrvatski policajci pomagat slovenskim kolegama prvenstveno kod sporazumjevanja te kvalitetne komunikacije kod postupku s hrvatskim državljanima, a službu će obavljati skijaškim odijelima sa hrvatskim policijskim obilježjima. Također pomagat će hrvatskim državljanima u kontaktu sa slovenskim policajcima, ali i drugim savjetima. 

Hrvatski interventni policajci Željko Gojak i Filip Rimac radit će u mješovitim skijaškim ophodnjama sa slovenskim kolegama, a cilj njihovog rada je prevencija različitih kaznenih djela te stvaranje osjećaja sigurnosti svih gostiju na skijalištu. 



Pisane vijesti