Nabava vozila za prijevoz državljana trećih zemalja u postupku povratka

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/EU/eufondovi.jpg
FOTO: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije u svojstvu upravljačko tijelo u sustavu upravljanja i kontrole za programe Fonda za azil, migracije i integraciju, Fonda za unutarnju sigurnost i Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike je 1. veljače 2024. godine donijelo Odluku o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Nabava kombi vozila za prijevoz državljana trećih zemalja u postupku povratka“ u okviru Fonda za azil, migracije i integraciju (AMIF).
 
Svrha predmetnog projekta je osiguravanje odgovarajućih vozila za prijevoz državljana trećih zemalja kojima će se učinkovito provoditi postupak njihovog povratka.
 
Ukupna vrijednost projekta „Nabava kombi vozila za prijevoz državljana trećih zemalja u postupku povratka“ iznosi 1.050.000,00 € s PDV-om, od čega je 75% sufinancirano sredstvima Fonda za azil, migracije i integraciju, dok je 25% sredstava osigurano iz Državnog proračuna.

Pisane vijesti | Projekti