Osumnjičen za razbojništvo

Slika PU_ZG/slike/MUP/RAZNO/traka02.jpg

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio razbojništvo. Sumnja se da je 52-godišnjak 14. siječnja oko 18.45 sati došao  

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio razbojništvo. Sumnja se da je 52-godišnjak 14. siječnja oko 18.45 sati došao do obiteljske kuće u Klinča Selima, prethodno se maskiravši te kroz garažu provalio u ljetnu kuhinju, gdje je prespavao i dočekao oštećenu. Slijedećeg dana oko 8 sati oštećena je ušla u ljetnu kuhinju, a osumnjičeni je uz prijetnju pištoljem zatražio novac. Nakon toga, zavezao je oštećenu, otuđio novac koji je pronašao, ključeve osobnog automobila i osobni automobil marke Opel Astra te se udaljio u smjeru Zagreba. Automobil je ostavio na području Lučkog. Šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 150.000 kuna.    

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

 



Pisane vijesti