Osumnjičeni za izazivanje nereda

Slika PU_ZG/slike/MUP/utakmica/utakmica.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad sedmoricom osumnjičenika (18,19,21,22,32,dvojicom maloljetnika) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo izazivanja nereda. Sumnja se da su u petak, 31. ožujka na stadionu Zaprešić, tijekom odigravanja nogometne utakmice 1. HNL-e, , na tribini palili razna pirotehnička sredstva i bacali ih na teren, a potom su gurali zaštitnu ogradu i ugrožavali sigurnost na tribini. Nakon kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu i Velikoj Gorici.  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad sedmoricom osumnjičenika (18,19,21,22,32,dvojicom maloljetnika) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo izazivanja nereda.

Sumnja se da su u petak, 31. ožujka na stadionu Zaprešić, tijekom odigravanja nogometne utakmice 1. HNL-e, na tribini palili razna pirotehnička sredstva i bacali ih na teren, a potom su gurali zaštitnu ogradu i ugrožavali sigurnost na tribini.

Nakon kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu i Velikoj Gorici.



Pisane vijesti