Osumnjičeni za preprodaju anaboličkih steroida

Slika topvijesti/2015/ozujak/PU_V0008.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana pretraženi su stanovi i vozila kojima se navedeni koriste, te je tom prilikom dragovoljno izručeno, odnosno pronađeno ukupno više stotina komada tableta raznih lijekova - Winstrol, Tyraq, Euthyroy, Letrox, Proviron i drugih, više komada ampula s natpisom Testosteron Depo, veća količina anaboličkih steroida, dva plinska pištolja, streljivo i drugo.

Foto: PU varaždinska
 
Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca sa šireg ivanečkog područja, starosti 29 i dvojica 34 godine, te 24-godišnjakom iz Zagreba zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa tvarima zabranjenih u sportu.
 
Tijekom jučerašnjeg dana pretraženi su stanovi i vozila kojima se navedeni koriste, te je tom prilikom dragovoljno izručeno, odnosno pronađeno ukupno više stotina komada tableta raznih lijekova - Winstrol, Tyraq, Euthyroy, Letrox, Proviron i drugih, više komada ampula s natpisom Testosteron Depo, veća količina anaboličkih steroida, dva plinska pištolja, streljivo i drugo. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su navedena četvorica od studenog 2014. do kraja veljače ove godine preprodavali veće količine raznih anaboličkih steroida na području Ivanca, Lepoglave i Zagreba.
 
Sva četvorica su po završetku kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za spomenuto kazneno djelo. Protiv jednog 34-godišnjaka podnosi se i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o oružju. Optužni prijedlog iz Zakona o oružju podnosi se i protiv 53-godišnjeg člana obitelji 29-godišnjaka.


Pisane vijesti