Otkriven provalnik u stanove i kuće

Slika ILUSTRACIJE/uhicenik03.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja Malinske na otoku Krku poradi osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela krađa i teških krađa.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja Malinske na otoku Krku poradi osnovane sumnje da je  počinio više kaznenih djela krađa i teških krađa.

Utvrđeno je kako je u razdoblju od travnja do kolovoza počinio pet teških krađa provaljivanjem te dvije krađe iz stanova i obiteljskih kuća na području Kantride i Marčeljeve drage u Rijeci,  te Opatiji. Otuđio je novac, zlatni i srebrni nakit, prijenosna računala, fotoaparate i druge predmete. Ovim kaznenim djelima oštećeno je devetero Riječana, starosti 18 do 63 godine, 36-godišnja Zagrepčanka i 56-godišnjakinja iz Opatije. Sveukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 34 000 kuna.

57-godišnjak s područja Malinske je kazneno prijavljen redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu. Kazneno je prijavljen i 49-godišnji talijanski državljanin koji je s 57-godišnjakom počinio kazneno djelo krađe na području Opatije.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Pisane vijesti