Otvoreni Dani kriznog upravljanja 2015.

Slika topvijesti/2015/svibanj/14_05_000.jpg

Ova je osma međunarodna znanstveno-stručna konferencija otvorena u četvrtak u hotelu Aristos u Buzinu u Zagrebu. Kroz dva radna dana na Danima kriznog upravljanja raspravljati će se o suvremenim sigurnosnim izazovima, kriznom komuniciranju, sigurnosti čovjekova okoliša te o naučenim lekcijama i politici reformi

Foto: MUP

Ova je  osma međunarodna znanstveno-stručna konferencija otvorena u četvrtak  u hotelu Aristos u Buzinu u Zagrebu. Kroz dva radna dana na Danima kriznog upravljanja raspravljati će se o suvremenim sigurnosnim izazovima, kriznom komuniciranju, sigurnosti čovjekova okoliša te o naučenim lekcijama i politici reformi.

Prvi dan otvorila je Njegova ekselencija Keiji Ide, veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj s temom Četiri godine nakon velikog potresa u istočnom Japanu – lekcije i buduća perspektiva, a slijedila su predavanja Fizički sigurnosni sustavi za zaštitu te Povezanost vojnih i civilnih grana Civilne zaštite.

Konferenciju je organiziralo Veleučilište Velika Gorica, a na otvaranju bila je pomoćnica ministra unutarnjih poslova za upravne i inspekcijske polove Ines Krajčak.



Pisane vijesti