Palicama nasrnuli na policijske službenike

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/uhicenik1.jpg

Prilikom provođenja kriminalističkog istraživanja prekršaja narušavanja javnog reda i mira, na parkiralište objekta s dva automobila pristigla je skupina od desetak osoba. Odmah po izlasku iz vozila, nepoznati muškarci nasrnuli su palicama u rukama na policijske službenike PU međimurske. Kako bi odbili napad, policijski službenici upotrijebili su raspršivač s nadražujućom tvari, tzv. suzavac. Uz pomoć prisutnih građana policijski službenici uspjeli su odbiti napad i savladati napadače.

Foto: Ilustracija
 
Trojica mladića iz Držimurca i Piškorovca su jučer, 19. srpnja oko 19.30 sati, galameći vrijeđali goste lokala u ugostiteljskom objektu u Glavnoj ulici u Palovcu.
 
Prilikom provođenja kriminalističkog istraživanja prekršaja narušavanja javnog reda i mira, na parkiralište objekta s dva automobila pristigla je skupina od desetak osoba. Odmah po izlasku iz vozila, nepoznati muškarci nasrnuli su palicama u rukama na policijske službenike PU međimurske. Kako bi odbili napad, policijski službenici upotrijebili su raspršivač s nadražujućom tvari, tzv. suzavac. Uz pomoć prisutnih građana policijski službenici uspjeli su odbiti napad i savladati napadače.
 
Tijekom napada, trojica policijskih službenika lakše su ozlijeđena, zadobivši pri tom ogrebotine i modrice, a dvanaestorica napadača su uhićena te privedena u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.


Pisane vijesti