Poginula dvojica motociklista u blizini Slavonskog Broda

Slika PU_BP/PN - s poginulim - 2 mtc - Selna 2017.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 15. srpnja, oko 19.30 sati, u Selni, u Ulici Sv. Antuna Padovanskog, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a jedna osoba je teško ozlijeđena.

Očevid je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz pomoć policijskih službenika. Utvrđeno je, da je 30-godišnjak upravljajući motociklom Yamaha s kojim se nalazila 25-godišnja putnica, prilikom pretjecanja osobnog automobila, njemačkih registracijskih oznaka i broja, prešao na suprotnu prometnu traku, kojom se iz suprotnog smjera kretao drugi motocikl (Reglar-Raptor), a kojim je upravljao 38-godišnjak. Pritom je došlo do sudara dva motocikla i pada, motocikala, vozača i putnice.

U ovoj prometnoj nesreći motociklisti (30-godišnjak i 38-godišnjak) su smrtno stradali na mjestu događaja, dok je 25-godišnja putnica teško ozlijeđena te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Tijekom trajanja očevid od 20 do 23.10 sati, promet je na spomenutoj dionici bio zatvoren i preusmjeravan drugim smjerovima. O prometnoj nesreći policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Pisane vijesti