Pokušao usmrtiti policajca

Slika ILUSTRACIJE/policija01.jpg

 U ponedjeljak, 5. prosinca oko 21.05 sati, dvojica policijskih službenika Policijske postaje Vinkovci, upućeni su na intervenciju u Rokovce, gdje je po dojavi, 30-godišnjak uz prijetnju hladnog oružja počinio nasilničko ponašanje u obitelji nad 23-godišnjim bratom i 49-godišnjom majkom prijeteći im da će ih usmrtiti, pri čemu je uništavao pokućstvo.

U ponedjeljak, 5. prosinca oko 21.05 sati, dvojica policijskih službenika Policijske postaje Vinkovci, upućeni su na intervenciju u Rokovce, gdje je po dojavi, 30-godišnjak uz prijetnju hladnog oružja počinio nasilničko ponašanje u obitelji nad 23-godišnjim bratom i 49-godišnjom majkom prijeteći im da će ih usmrtiti, pri čemu je uništavao pokućstvo.

Po dolasku i ulasku policijskih službenika u dnevni boravak, na policijske službenike s dva noža uz verbalnu prijetnju smrću nasrnuo je 30-godišnjak, pokušavši nožom ubosti policijskog službenika u predjelu prsa, što je službenik spriječio izmicanjem i upotrebom fizičke snage.

Tijekom sprječavanja napada i savladavanja otpora 30-godišnjaka, lake tjelesne ozlijede zadobio je 30-godišnjak i jedan policijski službenik.

30-godišnjak je uz kaznenu prijavu, zbog počinjenih kaznenih djela teškog ubojstva u pokušaju, nasilničkog ponašanja u obitelji i napada na službenu osobu, jučer u 21 sat predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.



Pisane vijesti