Posjet glavnog ravnatelja policije Policijskoj upravi zagrebačkoj

Slika topvijesti/2017/GRP PUZ.jpg

Na sastanku s rukovoditeljima, glavni ravnatelj policije je govorio o prioritetima u daljnjem radu, novim projektima i smjernicama, a rukovoditelji su iznijeli izazove s kojima se suočavaju i prijedloge za poboljšanje rada.

Foto: MUP

Danas, 12. siječnja,  glavni ravnatelj policije Marko Srdarević posjetio je Policijsku upravu zagrebačku gdje je održao radne sastanke s rukovoditeljima i najistaknutijim i najuspješnijim policijskim službenicima.

Po dolasku, glavni ravnatelj policije i ovlašten za obavljanje poslova načelnika Policijske uprave zagrebačke Željko Prša zapalili su svijeće ispred spomen ploče poginulim i nestalim policijskim službenicima PU zagrebačke.

Na sastanku s rukovoditeljima, glavni ravnatelj policije je govorio o prioritetima u daljnjem radu, novim projektima i smjernicama, a rukovoditelji su iznijeli izazove s kojima se suočavaju i prijedloge za poboljšanje rada.

Nakon sastanka s rukovoditeljima, održao je sastanak s najistaknutijim i najuspješnijim policijskim službenicima i zahvalio im na doprinosu u njihovom radu i pohvalio njihov trud te kazao kako je svjestan kako se svi problemi ne mogu riješiti odjednom. No isto tako ih je zatražio i saslušao njihove prijedloge za poboljšanje i unapređenje sustava. Istaknuo je kako se radi na pravilniku o nagrađivanju policijskih službenika kojim će se tijekom godine moći nagraditi policijski službenici koji će se isticati s izuzetnim rezultatima.

Policijski službenici koji su sudjelovali na sastanku i koji su ostvarili iznimne radne rezultate su: Vedran Viljevac iz I. policijske postaje, Dragutin Mužek iz III. policijske postaje, Marijan Ričko iz V. policijske postaje, Ivan Pintarić iz VI. policijske postaje, Damir Papić iz VII. policijske postaje, Adam Lipšinić iz Policijske postaje Velika Gorica, Klaudija Solman iz Policijske postaje Zaprešić, Ivo Bencetić iz Policijske postaje Jastrebarsko, Zdravko Dunaj iz I. postaje prometne policije, Luka Rom iz II. postaje prometne policije, Nikola Jelić iz Postaje granične policije Bregana, Željko Rozman iz Postaje aerodromske policije Pleso, Goran Klarić iz Službe za osiguranja, Slaven Križić iz Interventne jedinice policije, Robert Kralj iz Službe za nezakonite migracije, Midhat Arifović iz Službe organiziranog kriminaliteta, Boro Borojević iz Službe općeg kriminaliteta i Željko Suntešić iz Službe kriminalističke tehnike.

Na kraju je još jednom zahvalio policijskim službenicima na uloženom trudu i naglasio kako se nada da će oni svojim primjerom motivirati i druge policijske službenike.



Pisane vijesti