Požari na području Kutine i Sunje

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Vatrogasci.4jpg.jpg

U četvrtak, 17. studenoga oko 13.55 sati, na Starom brdu u Husainu, grad Kutina, uslijed prijenosa topline s električne sijalice na suho sijeno buknuo je požar u svinjcu u kojem je izgorjela krmača, sedam prasaca i manja količina sijena, dok su grede drvene konstrukcije

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 17. studenoga oko 13.55 sati, na Starom brdu u Husainu, grad Kutina, uslijed prijenosa topline s električne sijalice na suho sijeno buknuo je požar u svinjcu u kojem je izgorjela krmača, sedam prasaca i manja količina sijena, dok su grede drvene konstrukcije svinjca nagorjele. Požar su ugasili vatrogasci JVP Kutina i DVD-a Husain. Oštećeni 51-godišnjak materijalnu štetu procjenjuje na oko 4000 kuna. 

U požaru koji je u izbio u neutvrđeno vrijeme također jučer, 17. studenoga,  u mjestu Slovinci, općina Sunja, u potpunosti je izgorjela nenastanjena drvena kuća na kat, dim. 10 x 5 metara. Vatra je zahvatila i staju sagrađenu od cigle i drvenog krovišta, dim. 16 x 5 metara, u kojoj se nalazilo oko 70 roto bala sijena koje je također izgorjelo. Oštećeni 46-godišnjak nije se izjasnio o materijalnoj šteti, a tijekom dana će na mjestu požara biti obavljen očevid.



Pisane vijesti