Požari na području PU primorsko-goranske

Slika PU_PG/pozar.jpg

Proteklog vikenda na području Policijske uprave Primorsko-goranske zabilježeno je šest požara u kojima je pričinjena velika materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba srećom nije bilo.

 FOTO:ilustracija

Proteklog vikenda na području Policijske uprave Primorsko-goranske zabilježeno je šest požara. U požaru koji je izbio 11. srpnja  u prijepodnevnim satima u pilani u  Donjoj Dobri, izgorjelo je krovište, dio strojeva i alata za obradu drva i dio krovišta susjednog objekta. Očevidom je utvrđen tehnički uzrok požara, a visina materijalne štete prema prvim procjenama vlasnika poduzeća iz Brod Moravica bit će velika.

Dana 12. srpnja oko 3,10 sati u Ulici Andrije Peruča u Rijeci, požar kontejnera za otpad proširio se na dva teretna vozila. Uzrok požara je ljudska radnja, a oštećeno je riječko poduzeće za oko 100.000 kuna. Istoga dana, u 9,10 sati zaprimljena je dojava o požaru u radionici tvrtke na području Kukuljanova. Požar je zahvatio tri teretna i jedno osobno vozilo. Uzrok požara utvrdit će se očevidom, a visina materijalne štete kojom je oštećen auto-prijevoznik i tvrtka s područja Bakra bit ćw naknadno utvrđena.

Gorjelo je i na području riječke Rujevice, gdje je izgorjelo šest baraka – spremišta za alat i druge stvari. U Ul. Franje Čandeka u Rijeci izgorio je plastični kontejner za smeće, a u ulici V. Čerine u Rijeci, osobno vozilo marke citroen  usljed tehničkog kvara. Uz veliki iznos materijalne šteta nastale u navedenim požarima, ozlijeđenih osoba srećom nije bilo.



Pisane vijesti