Poziv na selekcijski postupak kandidatima/kandidatkinjama za upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u školskoj godini 2024./2025.

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/Natjecaji i testiranja/Naslovana Postani policajac copy (1).jpg

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje čije su molbe zaprimljene do 12. lipnja 2024. godine

FOTO: ilustracija

Kandidati/kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 05. travnja 2024. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se održati 28. lipnja 2024. godine s početkom u 09.00 sati na Policijskoj akademiji "Prvi hrvatski redarstvenik", Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb.
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.

Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 


Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
  • provjera zahtjeva profesionalne selekcije
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona 01/ 24-26-305 i 01/ 24-26-518.
 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje