Poziv na selekcijski postupak kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini

Slika /2022/6/Postani policajac.jpg

Na selekcijski postupak pozvani su kandidati/kandidatkinje s područja svih policijskih uprava čije su molbe zaprimljene do 21. lipnja 2022. godine

FOTO: ilustracija

Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko – neretvanske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 08. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 
 • 04. srpnja 2022. godine, u Metkoviću, Srednja škola Metković, Kralja Zvonimira 12, s početkom u 9.00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko - dalmatinske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 08. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 
 • 05. srpnja 2022. godine, u Splitu, Obrtno – tehnička škola, Plančićeva 1, s početkom u 9.00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU ličko – senjske, PU šibensko – kninske i PU zadarske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 08. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 
 • 06. srpnja 2022. godine, u Zadru, Sveučilište u Zadru – Novi Kampus, Ulica Franje Tuđmana 24 I, s početkom u 9.00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko – bilogorske, PU koprivničko – križevačke, PU virovitičko – podravske, PU krapinsko-zagorske, PU međimurske, PU sisačko-moslavačke, PU varaždinske, PU karlovačke i PU zagrebačke, koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 08. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 
 • 08. srpnja 2022. godine, u Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 9.00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU istarske i PU primorsko - goranske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 08. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 
 • 11. srpnja 2022. godine, u Fažani, Osnovna škola Fažana, Puljska cesta 9, s početkom u 9.00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko – srijemske i PU brodsko-posavske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 08. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 
 • 13. srpnja 2022. godine, u Vinkovcima, Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca, Antuna Akšamovića 31, s početkom u 9.00 sati.
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU brodsko – posavske, PU osječko - baranjske i PU požeško – slavonske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis, navedene u natječaju objavljenom 08. travnja 2022. godine, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati:  
 • 14. srpnja 2022. godine, u Osijeku, Elektrotehnička i prometna škola Osijek, Istarska ulica 3, s početkom u 9.00 sati.
 
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.
Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
 
 • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
 • dvije plave ili crne kemijske olovke
 • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 
 • psihologijsko testiranje
 • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Selekcijski postupak odvijat će se sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona:
 
01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305
 

Najave | Školovanje i zapošljavanje | Odgoj i obrazovanje