Poziv na testiranje - Vojno pomorstvo

Slika /2022/testiranje.jpg

Testirat će se kandidati/kandidatkinje za stipendiranje Ministarstva unutarnjih poslova za upis u 1. godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojno pomorstvo u 2022./2023. godini

FOTO: ilustracija

Kandidati/kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 23. veljače 2022. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati 03. lipnja 2022. godine na Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, 10 000 Zagreb s početkom u 10:30 sati
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak bit će obavješteni i telefonskim putem.
 
Kandidati/kandidatkinje se moraju pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka.
Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Obavezno ponesite:
 
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 
 
Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 
 
Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen u daljnji selekcijski postupak (motivacijski razgovor).
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te telefonom.
 

Stranica