Poziv na testiranje za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

Slika 2020/08/slika%201.jpg

Poziv kandidatima/kandidatkinjama s područja PU istarske, PU primorsko-goranske, PU zagrebačke, PU karlovačke, PU varaždinske, PU sisačko-moslavačke, PU krapinsko-zagorske, PU međimurske, PU bjelovarsko-bilogorske, PU koprivničko-križevačke, PU virovitičko-podravske i PU vukovarsko-srijemske

FOTO: MUP RH

Kandidati/kandidatkinje s područja PU istarske i PU primorsko - goranske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 31. kolovoza 2020. godine, Obrazovni centar Ministarstva unutarnjih poslova, Valbandon, s početkom u 8,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU zagrebačke, PU karlovačke i PU varaždinske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 1. rujna 2020. godine, Policijska akademija, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU sisačko - moslavačke, PU krapinsko - zagorske i PU međimurske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 2. rujna 2020. godine, Policijska akademija, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU bjelovarsko - bilogorske, PU koprivničko - križevačke i PU virovitičko - podravske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 3. rujna 2020. godine, Policijska akademija, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8,00 sati
 

Kandidati/kandidatkinje s područja PU vukovarsko - srijemske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 4. rujna 2020. godine, Velika županijska vijećnica u Vinkovcima, Glagoljaška 27a, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 

Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 17. kolovoza 2020. godine.
 
Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona: 01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

KANDIDATI SU TESTIRANJU DUŽNI PRISTUPITI SA ZAŠTITNIM MASKAMA

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje