Poziv na testiranje za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

Slika /2020/08/natjecaj_zanimanje%20policajac.jpg

Poziv kandidatima/kandidatkinjama s područja PU dubrovačko-neretvanske, PU splitsko-dalmatinske, PU zadarske, PU ličko-senjske, PU šibensko-kninske, PU zagrebačke, PU osječko-baranjske, PU požeško-slavonske i PU brodsko-posavske


Kandidati/kandidatkinje s područja PU dubrovačko-neretvanske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 24. kolovoza 2020. godine, Srednja škola Metković, Ulica kralja Zvonimira 12, Metković, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 

Kandidati/kandidatkinje s područja PU splitsko-dalmatinske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 25. kolovoza 2020. godine, Obrtničko-tehnička škola, Plančićeva 1, Split, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU zadarske, PU ličko-senjske i PU šibensko-kninske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 26. kolovoza 2020. godine, Kampus Sveučilišta u Zadru Ulica dr. Franje Tuđmana 24, s početkom u 8,00 sati
 
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU zagrebačke koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 27. kolovoza 2020. godine, u Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 8,00 sati
 
 
Kandidati/kandidatkinje s područja PU osječko – baranjske, PU požeško-slavonske i PU brodsko-posavske koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: 

dana 28. kolovoza 2020. godine, Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, s počecima u 8,00 sati i u 13,00 sati
 
 
Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.
 
Kandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.
 
Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
 
  • važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
  • dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
  • sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti. 


Elementi selekcijsko-razredbenog postupka su:
 
  • psihologijsko testiranje
  • testiranje tjelesne motoričke sposobnosti 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja.
 
Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor.
 
Napominjemo da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka.
 
Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom.
 
Napominjemo kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 17. kolovoza 2020. godine.
 
Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi.
 
Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona: 01/ 24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

KANDIDATI SU TESTIRANJU DUŽNI PRISTUPITI SA ZAŠTITNIM MASKAMA
 

 

Pisane vijesti | Školovanje i zapošljavanje