Pretragom stana pronađena droga i streljivo

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/DROGA/Marihuana_novo1.jpg
Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom koji je 13. svibnja oko 2 sata u noći u ulici Kralja Petra Krešimira IV remetio javni red i mir vikom i galamom, a pritom je vrijeđao policijske službenike Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Nakon što se oglušio na upozorenja da prestane, doveden je u službene prostorije policije i zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola, gdje je i dalje nastavio vrijeđati policijske službenike te upućivao prijetnje.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana kojeg 46-godišnjak koristi. Pronađene su i oduzete četiri stabljike indijske konoplje duljine od 65 do 85 centimetara, 57,7 grama  marihuane, sjemenke indijske konoplje i 20 komada streljiva za automatsko oružje.
 
Uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičenik je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.


Pisane vijesti