Prijenosni šalter za upravne poslove po PU

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/OSOBNI_DOKUMENTI/mobilno_vozilo.jpg
Foto: Ilustracija
 
Danas na području PU primorsko-goranske i sljedeći tjedan na području PU splitsko-dalmatinske nalazi se prijenosni šalter za upravne poslove, putem kojem građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila. 
 
Tako je prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova na usluzi danas, 15. listopada, građanima s područja Općine Čavle. Od 9 do 14 sati u zgradi Općine Čavle na adresi Čavle 104
 
Na području PU splitsko-dalmatinske prijenosni šalter upravnih poslova nalazit će se sljedeći tjedan na lokacijama:
  • Trilj: ponedjeljak, 19. listopada, u zgradi Gradskog poglavarstva od 8.30 do 14 sati
  • Vrlika: 20., 21. i 22. listopada, u zgradi Gradskog poglavarstva od 9 do 14 sati.
Podsjećamo, uz zahtjeve za izdavanje isprava potrebno je priložiti propisane fotografije. Moguće je gotovinsko plaćanje cijene isprava i upravne pristojbe. Pozivamo sve građane, a posebice one kojima je otežan dolazak u šalter salu policijske uprave, da u navedenom  terminu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svojih domova. Napominjemo da se zahtjevi mogu podnositi bez obzira na mjesto prebivališta.


Pisane vijesti