Proglašen policajac godine u Primorsko-goranskoj županiji

Slika topvijesti/godina2010/LISTOPAD_2010/stipetic_zeljko.jpg

Ovogodišnji pobjednik je policijski službenik iz Policijske postaje Opatija Željko Stipetić koji obavlja poslove policijskog službenika za prevenciju. Tijekom dosadašnjeg rada iskazao je iznimnu kompetentnost u obavljanju poslova, profesionalnim pristupom i ljubaznošću kako prema  

U kristalnoj dvorani Grand hotela "Kvarner" u Opatiji jučer je održana svečanost dodjele priznanja pobjednicima na županijskoj razini u akcijama „Plavi cvijet“, „Zeleni cvijet“ i „Djelatnik godine“. Priznanja je dodijelila Turistička zajednica Primorsko-goranske županije u sklopu akcije "Volim Hrvatsku 2010".

I ove godine  Turistička zajednica Primorsko-goranske županije, u suradnji s turističkim zajednicama s područja županije, na temu „Čovjek- ključ uspjeha“ u sklopu ekološko-edukativne akcije „Volim Hrvatsku 2010“, izabrala je djelatnika godine. Kriteriji prema kojima je izabran djelatnik godine su profesionalno obavljanje poslova, odnos prema turistima i gostima, ostvareni rezultati u radu i prihvaćenost u radnoj sredini.

Izbor je organiziran u ukupno 21  kategoriji  među kojima je i policajac godine. Ovogodišnji pobjednik je policijski službenik iz Policijske postaje Opatija Željko Stipetić.  Nagradu mu je uručio Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije i ujedno predsjednik Turističke zajednice Županije.

Željko Stipetić u Policijskoj postaji Opatija obavlja poslove policijskog službenika za prevenciju. Tijekom dosadašnjeg rada iskazao je iznimnu kompetentnost u obavljanju poslova, profesionalnim pristupom i ljubaznošću kako prema građanima tako i prema turistima i gostima za vrijeme njihova boravka na ovom području stalno doprinosi ugledu policije.

Čestitajući na priznanju gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić istaknuo je kontinuirano dobru suradnju s Policijskom postajom Opatija, naglasivši sigurnost kao jednu od bitnih pretpostavki turističke ponude.



Pisane vijesti