Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u Dubravi

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

Jučer, 21. srpnja oko 17 sati u Dubravi, na raskrižju Grižanske i Ulice Hrvatskog proljeća, dogodila se prometna nesreća kada je 63-godišnjak upravljao autobusom marke Mercedes Citaro, zagrebačkih registracijskih oznaka, na korištenju u javnom poduzeću, kolnikom Grižanske ulice u smjeru juga. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza sa sjeverne strane raskrižja sa ulicom Hrvatskog proljeća prednjim lijevim dijelom autobusa naletio je na 20-godišnju pješakinju, koja je prelazila cestu na obilježenom pješačkom prijelazu. U nesreći 20-godišnjakinja je na mjestu preminula.  Alkotest vozača negativan. Uvremenu od 17,10 do 20,24 sata promet Grižanskom ulicom od raskrižja sa Ulicom Križnog puta do Ulice Dubrava bio je obustavljen u potpunosti.   

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 21. srpnja oko 17 sati u Dubravi, na raskrižju Grižanske i Ulice Hrvatskog proljeća, dogodila se prometna nesreća kada je 63-godišnjak upravljao autobusom marke Mercedes Citaro, zagrebačkih registracijskih oznaka, na korištenju u javnom poduzeću, kolnikom Grižanske ulice u smjeru juga. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza sa sjeverne strane raskrižja sa ulicom Hrvatskog proljeća prednjim lijevim dijelom autobusa naletio je na 20-godišnju pješakinju, koja je prelazila cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

U nesreći 20-godišnjakinja je na mjestu preminula.

Alkotest vozača negativan. Uvremenu od 17,10 do 20,24 sata promet Grižanskom ulicom od raskrižja sa Ulicom Križnog puta do Ulice Dubrava bio je obustavljen u potpunosti.  

 



Pisane vijesti