Pronađeno 1116 grama marihuane

Slika PU_SD/droga1910 a.jpg

 Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 45-godišnjakom i 29-godišnjakom. Naime, jučer, na području Dugopolja policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja od 45-godišnjak oduzeli ukupno 375.2 grama droge marihuane pakirane u jedanaest PVC vrećica i vagu za precizno mjerenje. Oduzeta droga nalazila se u kombi vozilu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja na strani 45-godišnjaka utvrđeno je postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Također jučer na području Splita policijski službenici su postupali prema 29-godišnjaku kod kojeg su pronađene dvije PVC vrećice droge marihuane, a u stanu istog pronađena su dva paketa droge marihuana sveukupne mase 741.55 grama. Kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom utvrđeno je postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje sumnje da je 45-godišnjaka prodao 29-godišnjaku pronađenu marihuanu radi daljnje preprodaje. Uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama iz članka 190.st.2. Kaznenog zakona 45-godišnjak i 29-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku.

foto:ilustracija  

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 45-godišnjakom i 29-godišnjakom.

Naime, jučer, na području Dugopolja policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja od 45-godišnjak oduzeli ukupno 375.2 grama droge marihuane pakirane u jedanaest PVC vrećica i vagu za precizno mjerenje. Oduzeta droga nalazila se u kombi vozilu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja na strani 45-godišnjaka utvrđeno je postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Također jučer na području Splita policijski službenici su postupali prema 29-godišnjaku kod kojeg su pronađene dvije PVC vrećice droge marihuane, a u stanu istog pronađena su dva paketa droge marihuana sveukupne mase 741.55 grama. Kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom utvrđeno je postojanje sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje sumnje da je 45-godišnjaka prodao 29-godišnjaku pronađenu  marihuanu radi daljnje preprodaje.

Uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama iz članka 190.st.2. Kaznenog zakona 45-godišnjak i 29-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku. 



Pisane vijesti