Salzburški forum u Dubrovniku – akreditiranje predstavnika medija

Slika topvijesti/2016/lipanj/Salzburg_forum.jpg

Foto: Ilustracija 

U sklopu hrvatskog predsjedanja Salzburškim forumom u Dubrovniku se 13. i 14. lipnja održava Ministarska konferencija. Naglasak konferencije bit će na aktualnim pitanjima i temama koje su od izuzetne važnosti za europsku i međunarodnu sigurnost u području zakonitih i nezakonitih migracija i azila, izazova povezanih s upravljanjem granicama na europskoj i regionalnoj razini i dr.

Ministarskoj konferenciji će prisustvovati ministri unutarnjih poslova država članica Salzburškog foruma i država Skupine prijatelja, kao i predstavnici europskih institucija i agencija, međunarodnih organizacija i partnera. Na konferenciji će se donijeti strateški okvir za djelovanje do kraja 2016. godine, a bit će usvojena i zajednička deklaracija koja će sadržavati smjernice za daljnje djelovanje i dijalog u području unutarnjih poslova.

Konferencija se održava u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera, Mlini, Šetalište dr. Franje Tuđmana 17, a nazočnost medija predviđena je u 9 sati kada ste u mogućnosti snimiti konferencijsku dvoranu i nekoliko uvodnih riječi. 

Predstavnici medija moraju se akreditirati, stoga vas molimo da dostavite sljedeće podatke:

  • naziv medijske kuće
  • ime i prezime novinara/snimatelja/fotografa/tonca
  • OIB
  • e-mail adresu

Podatke je potrebno dostaviti najkasnije do 10. lipnja u 10 sati i to na sljedeće e-mail adrese: dubrovacko-neretvanska@policija.hr i policija@mup.hr.

Akreditacije se preuzimaju u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera, 14. lipnja od 8.30 do 9 sati

Istoga dana, 14. lipnja, u tvrđavi Revelin u 13:40 sati održava se konferencija za medije. Akreditirani predstavnici medija zbog sigurnosnog protokola moraju doći najkasnije do 13 sati.

Mediji koji se ne akreditiraju neće imati pristup Ministarskoj konferenciji.



Pisane vijesti