Senzorske kamere malog dometa za zaštitu vanjske granice Europske unije

Slika 2020-%20eu%20slike/logotip_schengen_800x600.jpg

Svrha projekta jest opremanje granične policije dnevno/noćnim kamerama radi učinkovitijeg i boljeg nadzora vanjske granice EU

FOTO: Ilustracija

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije je 19. listopada 2020. godine donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta “Senzorske kamere malog dometa za zaštitu vanjske granice Europske unije” u okviru Fonda za unutarnju sigurnost - Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza.
 
Svrha projekta „Senzorske kamere malog dometa za zaštitu vanjske granice Europske unije“ je opremanje granične policije dnevno/noćnim kamerama kako bi policijski službenici imali realnu sliku stanja na granici radi učinkovitijeg i boljeg nadzora vanjske granice EU.
 
Ukupna vrijednost projekta “Senzorske kamere malog dometa za zaštitu vanjske granice Europske unije“ iznosi 300.000,00 € , od čega 90% ukupnih opravdanih troškova projekta se sufinancira sredstvima Fonda za unutarnju sigurnost, a 10% opravdanih troškova projekta sufinancirati će se iz državnog proračuna Republike Hrvatske. 

Odluku možete pročitati OVDJE.  

Pisane vijesti | Projekti