Šest požara u šibensko-kninskoj

Slika PU_SK/slike/vijesti/pozar02.jpg

Jučer je u jutarnjim satima u Unešiću 84-godišnja mještanka na ognjištu upalila vatru koja se proširila i zahvatila hrpu drva, krovište i pedesetak kilograma mesa koje se sušilo. Šteta je procijenjena na iznos od oko pet tisuća kuna. 

foto : ilustracija

Jučer je u jutarnjim satima u Unešiću  84-godišnja mještanka na ognjištu upalila vatru koja se proširila i zahvatila hrpu drva, krovište i pedesetak kilograma mesa  koje se sušilo. Šteta je procijenjena na iznos od  oko pet tisuća kuna.

 Jučer oko 10.30 sati na otvorenom prostoru kod Jadrtovca na površini 500x100 metara je izbio požar u kojem je gorjela suha trava, nisko raslinje i nekoliko stabala maslina zasad nepoznatog vlasnika . Slijedi obavljanje očevida kojim će se utvrditi uzrok izbijanja požara i nastala šteta.

 Istog dana oko podneva u Strmici na otvorenom prostoru na površini 200x100 metara je izbio požar u kojem je gorjela suha trava , nisko raslinje i drveni električni stup u vlasništvu HEP-a. Nastala šteta se cijeni na iznos od  oko tisuću kuna.

Jučer oko 13.00 sati kod groblja u Žaboriću na otvorenom prostoru je izbio požar na površini 350x350 metara, a gorjela je suha trava i borova šuma. U gašenju požara koji je ugašen u 17.00 sati sudjelovala su i dva kanadera. Slijedi obavljanje očevida.

Jučer oko 16.30 sati u marini „Hramina“ u Murteru na motornoj jahti koje je vlasnik 48-godišnji Austrijski državljanin izbio je požar koji je lokaliziran u 20.15 sati a ugašen jutros u 07.00 sati. Požar je izbio u prostoru pogonskog motora iz kojeg se nije širio. Slijedi obavljanje očevida.

3. veljače  oko 15 sati na otvorenom prostori na površini 1200x100 metara između Štikova i Miočića izbio je požar u kojem je gorjela suha trava i nisko raslinje . U 15.30 sati požar je ugašen,  zahvatio je  i djelomično minirano područje.



Pisane vijesti