Slovački ministar posjetio slovačke policajce u Crikvenici

Slika topvijesti/2011/Srpanj/crikvenica07.jpg

Slovački turisti na crikveničkim plažama čestitali su slovačkom ministru na činjenici da se osjećaju mirno i spokojno dok uživaju na Jadranu. 

Foto: PU primorsko-goranska

Danas je ministar unutarnjih poslova Slovačke Republike Daniel Lipšic posjetio slovačke policijske službenike Martina Kandrač i Dušana Januru koji obavljaju policijske poslove na crikveničkom području, zajedno s policijskim službenicima Policijske postaje Crikvenica. Ministra su u Policijskoj postaji dočekali glavni ravnatelj policijeOliver Grbić, načelnik Policijske uprave primorsko-goranskeTomislav Dizdar, načelnik Policijske postaje Crikvenica Ivica Žunić i policijski izaslanik Slovačke Republike Michael Kopčik.

U kratkom razgovoru u Policijskoj postaji Crikvenica razmijenjena su pozitivna iskustva Hrvatske i Slovačke iz područja Međunarodne policijske suradnje „Policije u odori“ - Sigurna turistička sezona, u sklopu kojeg  slovački policajci pomažu hrvatskim kolegama u ljetnim mjesecima. Prisutni su naglasili važnost razmjene informacija na svim područjima policijskog djelovanja. Ministar Lipšić i glavni ravnatelj Grbić posjetili su i Ured gradonačelnika Crikvenice gdje ih je primio gradonačelnik grada Crikvenice Damir Rukavina. Nakon toga prošetali su Strossmayerovim šetalištem, gdje su sreli zajedničku hrvatsko-slovačku policijsku ophodnju. Slovački turisti na crikveničkim plažama čestitali su slovačkom ministru na činjenici da se osjećaju mirno i spokojno dok uživaju na Jadranu.



Pisane vijesti