Smrtno stradao vozač osobnog automobilapored Slavonskog Broda

Slika PU_BP/PN - s poginulim Lužani - 10-5-2018.JPG

Foto: PU brodsko-posavska 

Danas, 10. svibnja 2018. godine oko 07,45 sati u Lužanima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je jedna osoba teško ozlijeđena.

 Provedenim očevidom policijski službenici Postaje  prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 18-godišnji vozač automobila, u vožnji nije kretao svojom prometnom trakom, već je lijevim dijelom svog automobila prešao na lijevu  prometnu traku, kojom se iz suprotnog smjera kretao osobni automobil kojim je upravljao 60-godišnji vozač, poradi čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila 18-godišnjaka, u prednji i lijevi dio osobnog automobila kojim je upravljao 60-godišnjak.

 U ovoj prometnoj nesreći, na mjestu događaja, smrtno je stradao 60-godišnjak, dok je 18-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć 18-godišnjaku  je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu,  gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

 U vremenu od 08,06 do 12,05 sati, županijska cesta 4244, bila je zatvorena za promet, koji se odvijao alternativnim smjerom.

 Policija protiv 18-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.



Pisane vijesti