Sumnjiči se za pronevjeru

Slika PU_SD/policija05.bmp

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom i 47-godišnjakom. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 38-godišnjakinja kao zaposlenica sportske udruge od travnja do prosinca 2016. protupravno doznačavala novac sa žiro računa udruge na dva tekuća računa i to na račun 47-godišnjaka i još jedne osobe za koji račun je imala punomoć. Time je za sebe i 47-godišnjaka pribavila protupravnu imovinsku korist za ukupno oko 1.207.000 kuna. Protiv 47-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pomaganje u pronevjeri, dok je 38-godišnjakinja uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pronevjera i krivotvorenje službene ili poslovne isprave dovedena policijskom pritvorskom nadzorniku.

 FOTO:ilustracija

Dovršeno je  kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom i 47-godišnjakom.  Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 38-godišnjakinja kao zaposlenica sportske udruge od travnja do prosinca 2016. protupravno doznačavala novac sa žiro računa udruge na dva tekuća računa i to na račun 47-godišnjaka i još jedne osobe za  koji račun je imala punomoć.  Time je za sebe i 47-godišnjaka pribavila protupravnu imovinsku korist za ukupno oko  1.207.000 kuna.

Protiv 47-godišnjaka je podnijeta  kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pomaganje u  pronevjeri, dok je 38-godišnjakinja uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pronevjera i  krivotvorenje službene ili poslovne isprave  dovedena policijskom pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti