Traktorom pokušao pregaziti policijske službenike

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/auto_policija_granica.jpg

Kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, on je traktorom krenuo prema njima pokušavajući ih pregaziti, te je naposljetku pobjegao na područje Bosne i Hercegovine. 

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici PU sisačko-moslavačke su, u suradnji s policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Federacije Bosne i Hercegovine, proveli kriminalistička istraživanja nad dvojicom državljana Bosne i Hercegovine, starih 23 i 25 godina, zbog sumnje da su pokušali počiniti kazneno djelo teškog ubojstva na štetu policijskih službenika MUP-a RH i kazneno djelo krađe.
 
Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 6. srpnja ove godine u šumi na području mjesta Majdan, općina Dvor, traktorima nezakonito prešli državnu granicu u namjeri odvoza stabala koja su krajem lipnja posjekli i pripremili za odvoz. U tome su ih zatekli policijski službenici te je 25-godišnjak trčeći pobjegao preko minski sumnjivog područja, dok je 23-godišnjak počeo bježati traktorom. Kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, on je traktorom krenuo prema njima pokušavajući ih pregaziti, te je naposljetku pobjegao na područje Bosne i Hercegovine.
 
Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja 23-godišnjak je kazneno prijavljen zbog teškog ubojstva u pokušaju, dok su obojica prijavljena zbog pokušaja krađe.


Pisane vijesti