Traže se očevici prometne nesreće u Splitu

Dana 01.listopada oko 14,30 sati u Splitu, na pješačkoj šetnici sjeverne strane park šume Marjan, Šetalište Marina Tartaglije, između Spinutskih vrata i prve vode došlo je do naleta bicikla na pješakinju. Nakon događaja vozač bicikla-dijete u pratnji ženske osobe su se udaljili s mjesta događaja, a pješakinja je naknadno zatražila liječničku pomoć gdje su joj konstatirane teže tjelesne ozljede, te je zadržana na bolničkom liječenju. Molimo očevice navedenog događaja da se jave u Postaju prometne policije Split, Bračka 24. osobno ili na broj telefona 021/ 504 – 010 ili 504 - 036.  

 

Dana 01.listopadaoko 14,30 sati u Splitu, na pješačkoj šetnici sjeverne strane park šume Marjan, Šetalište Marina Tartaglije, između Spinutskih vrata i prve vode došlo je do naleta bicikla na pješakinju. Nakon događaja vozač bicikla-dijete u pratnji ženske osobe su se udaljili s mjesta događaja, a pješakinja je naknadno zatražila liječničku pomoć gdje su joj konstatirane teže tjelesne ozljede, te je zadržana na bolničkom liječenju.

Molimo očevice navedenog događaja da se jave u Postaju prometne policije Split, Bračka 24. osobno ili na broj telefona 021/  504 – 010  ili 504 - 036.



Pisane vijesti