U fizičkom obračunu teško ozlijeđen 18-godišnjak

 Jučer, 21. srpnja oko 1.40 sati u Školskoj ulici u Svetom Iliji, petorica mladića starosti 16, 17, 18, 19 i 20 godina narušavali su javni red i mir na način što su pod utjecajem alkohola vikali,

Jučer, 21. srpnja oko 1.40 sati u Školskoj ulici u Svetom Iliji, petorica mladića starosti 16, 17, 18, 19 i 20 godina narušavali su javni red i mir na način što su pod utjecajem alkohola vikali, galamili, međusobno se vrijeđali te se potom i fizički obračunali izudaravši se rukama i nogama. Prilikom fizičkog obračuna 17-godišnjak je nožem zadao ubodnu ranu u trbuh 18-godišnjaku. Navedeni je prevezen u OB Varaždin gdje mu je pružena medicinska pomoć nakon čega je zadržan na liječenju dok su ozljede okvalificirane kao teške.

Prema 17-godišnjaku se zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež u Varaždinu podnosi kaznena prijava za kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju iz članka 90. Kaznenog zakona, dok se protiv ostalih mladića Prekršajnom sudu u Varaždinu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 6.  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Pisane vijesti