U Otoku smrtno stradao vozač osobnog automobila

Slika PU_VS/Svasta/vlak01.jpg

U naletu na vlak u Otoku je smrtno stradao 52-godišnji vozač osobnog automobila, dok je u sudaru automobila i motocikla u Trpinji teže ozlijeđen motociklist.

Foto: ilustracija

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata  zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar-2, Vinkovci, Lipovac), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže i jedna lakše ozlijeđena (Trpinja) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, o čemu više slijedi:

Jučer, 9. studenog oko 15,43 sati, 70-godišnjak iz Trpinje upravljao je osobnim automobilom „VW Golf“, vukovarskih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Velike ulice u Trpinji.

Dolaskom do raskrižja s Gavrilovom ulicom, skrenuo je u Gavrilovu ulicu te oduzeo prednost prolaska motociklu „Suzuki“, osječkih registarskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera. Od siline udara vozač motocikla, 18-godišnjak iz Dalja teže je ozlijeđen, dok je 70-godišnjak lakše ozlijeđen.

Također jučer, 9. studenog, oko 16,48 sati, 52-godišnjak iz Otoka, upravljao je osobnim automobilom „Daewoo Tico“, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice I. Gundulića u smjeru ulice B. Radića u Otoku. Dolaskom do pružnog prijelaza, 52-godišnjak se nije zaustavio unatoč postavljenim prometnim znakovima upozorenja te je došlo do udara vlaka u osobni automobil.

Uslijed zadobivenih ozljeda 52-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.



Pisane vijesti