U prometu s 3,30 promila

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/PROMET/alkohol_smetnje_vida.jpg
Foto: Ilustracija
 
Proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske zabilježeno je više slučajeva vožnje u pijanom stanju.
 
Tako je u nedjelju, 13. rujna, oko 13.15 sati u Ulici Ivana Šveara u Pleternici 49-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen požeških registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,30 promila. Vozač je prilikom uključivanja u promet s parkirališta udario u parkirani osobni automobil marke Hyundai slavonskobrodskih registarskih oznaka kojeg je prethodno parkirao 23-godišnjak.
 
Isto tako, u Mirogojskoj ulici u Trenkovu policijski službenici PU požeško-slavonske su prilikom kontrole prometa u petak, 11. rujna, oko 23.20 sati zatekli 61-godišnjaka koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,25 promila. Dan kasnije, u subotu oko 1.20 sati u Ulici Tina Ujevića u Požegi prilikom kontrole prometa zatekli su i 43-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke Fiat požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,77 promila. Osim toga, u Dalmatinskoj ulici u Požegi pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,81 promila policajci su u nedjelju, 13. rujna, oko 3.30 sati zatekli 51-godišnjeg vozača osobnog automobila marke Alfa požeških registarskih oznaka.
 
Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.



Pisane vijesti