U vrtu pronašla minu

Slika PU_BP/Minobacačka granata u zemlji.jpg

Jučer, 24. travnja, savjesna građanka iz Gornje Vrbe, pozvala je policiju kako bi dragovoljno predala minobacačku minu od 82 mm bez upaljača, koju je pronašla prilikom radova u vrtu. Pronađenu minu na siguran način preuzeo je policijski službenik protueksplozijske zaštite. Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 24. travnja, savjesna građanka iz Gornje Vrbe, pozvala  je policiju kako bi   dragovoljno predala  minobacačku minu od 82 mm bez upaljača, koju je pronašla prilikom radova u vrtu. Pronađenu minu na siguran način preuzeo je policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.



Pisane vijesti