UBOJSTVO MARKA SLIŠKA - priopćenje PU zagrebačke

Zagreb - U Zagrebu je dana 23. siječnja oko 18,15 sati na ulici u Bunićevoj ispred kbr. 7 nepoznati počinitelj iz vatrenog ubio Marka Sliška (r. 1950.g.). Odmah po saznanju za ovo kazneno djelo, poduzete su opsežne mjere i radnje, kako na samom mjestu događaja, tako i na širem području grada Zagreba. Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u zagrebu Marijan Garac, a uz pomoć specijalističkih ekipa PU zagrebačke, te vještaka sudske medicine i balističara. Nakon očevida tijelo ubijenog Marka Sliška prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se tijekom današnjeg dana obaviti obdukcija, dok je njegov osobni automobil prevezen na prostor PU zagrebačke radi detaljnijeg pregleda. PU zagrebačka intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela. Ostale pojedinosti utvrđene tijekom očevida ne mogu se iznijeti zbog kriminalističke obrade koja je u tijeku.

Zagreb - U Zagrebu je dana 23. siječnja oko 18,15 sati na ulici u Bunićevoj ispred kbr. 7 nepoznati počinitelj iz vatrenog ubio Marka Sliška (r. 1950.g.). Odmah po saznanju za ovo kazneno djelo, poduzete su opsežne mjere i radnje, kako na samom mjestu događaja, tako i na širem području grada Zagreba.
Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u zagrebu Marijan Garac, a uz pomoć specijalističkih ekipa PU zagrebačke, te vještaka sudske medicine i balističara.
Nakon očevida tijelo ubijenog Marka Sliška prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se tijekom današnjeg dana obaviti obdukcija, dok je njegov osobni automobil prevezen na prostor PU zagrebačke radi detaljnijeg pregleda.
PU zagrebačka intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela. Ostale pojedinosti utvrđene tijekom očevida ne mogu se iznijeti zbog kriminalističke obrade koja je u tijeku.

Stranica