VAŽNA OBAVIJEST - foto-crtež osobe koja se dovodi u vezu s nestankom i pronalaskom leša svećenika Mije Stijepića -

Tijek kriminalističke obrade vezane za nestanak i pronalazak leša svećenika Mije Stijepića, koju u koordinaciji s Upravom kriminalističke policije MUP-a provode PU zadarska i PU šibensko-kninska, pokazao je operativni interes za javnom objavom foto-crteža osobe koju se osnovano dovodi u vezu sa smrču don Stijepića te Vas molimo da u svojim medijima date primjeren prostor opisu osobe i njegovom foto-crtežu. OPIS: Riječ je o muškarcu starosti između 20 i 30 godina, visine oko 175 cm, svijetle kraće kose, glatkog izbrijanog lica, urednih njegovanih ruku. Osoba je bahatoga ponašanja, a postoji mogućnost da se bavi borilačkim vještinama. Govori narječjem koje podsjeća na govor na području dalmatinske Zagore. Bio je odjeven u tamnu majicu bez rukava i crveno narančaste hlače dužine do ispod koljena. Pozivamo sve građane koji raspolažu korisnim informacijama vezanim za spomenutu osobu da to jave najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 92.

Tijek kriminalističke obrade vezane za nestanak i pronalazak leša svećenika Mije Stijepića, koju u koordinaciji s Upravom kriminalističke policije MUP-a provode PU zadarska i PU šibensko-kninska, pokazao je operativni interes za javnom objavom foto-crteža osobe koju se osnovano dovodi u vezu sa smrču don Stijepića te Vas molimo da u svojim medijima date primjeren prostor opisu osobe i njegovom foto-crtežu.

OPIS:
Riječ je o muškarcu starosti između 20 i 30 godina, visine oko 175 cm, svijetle kraće kose, glatkog izbrijanog lica, urednih njegovanih ruku. Osoba je bahatoga ponašanja, a postoji mogućnost da se bavi borilačkim vještinama. Govori narječjem koje podsjeća na govor na području dalmatinske Zagore.
Bio je odjeven u tamnu majicu bez rukava i crveno narančaste hlače dužine do ispod koljena.

Pozivamo sve građane koji raspolažu korisnim informacijama vezanim za spomenutu osobu da to jave najbližoj policijskoj postaji ili na telefon 92.

Stranica