Veleposlanica Države Katar u posjetu Ministarstvu unutarnjih poslova

Slika topvijesti/2014/Studeni/27_11_000.jpg

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić sa svojim je suradnicima danas, 27. studenoga, primio u nastupni posjet veleposlanicu Države Katar Nj.E. šeiku Mozu Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Thani i trećeg tajnika Veleposlanstva

Foto: MUP 

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić sa svojim je suradnicima danas, 27. studenoga, primio u posjet veleposlanicu Države Katar Nj.E. šeiku Mozu Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Thani i trećeg tajnika Veleposlanstva Khalifa Badera K.A. Al-Thanija. Glavne teme razgovora bile su prijateljstvo i dobri odnosi između dviju država te planovi za nastavak uspješne suradnje u budućnosti.

Katarska veleposlanica ovom je prigodom zahvalila na ugodnoj dobrodošlici i zaključila kako je suradnja dviju zemalja u napretku te je ujedno pozvala ministra Ostojića u posjet Katru.

Ministar Ostojić odazvao se na poziv te nadodao kako je prilikom zadnjeg posjeta Katru ostao pod jakim dojmom njegove multikulturalne okoline. Izrazio je želju da nastavak suradnje dviju država ostane na visokoj razini te je zaključio kako postoji mnogo prostora za njenu nadogradnju u budućnosti.



Pisane vijesti